Apua työllistymiseen

 

Työ voimaannuttaa. Lyhyestäkin työskentelystä kasvaa tunne, että osaan, olen hyväksytty ja opin uutta.

Jyränkölän työllistämispalvelut tarjoaa tukea työllistymiseen. Palvelemme pitkäaikaistyöttömiä, osatyökykyisiä, maahanmuuttajia sekä nuoria. Rakennamme yhdessä työnhakijan kanssa sopivaa polkua työllistymiseen. Autamme myös työnantajia löytämään sopivia työntekijöitä.

Työllistymisen tueksi tarjoamme mahdollisuuden työkokeiluun, etsimme sekä palkkatuettuja että avoimia työpaikkoja yhteistyökumppaneiltamme sekä selvitämme opiskeluvaihtoehtoja.

Jos työllistymiseen tarvittavat taidot ovat ruosteessa, ohjaamme työnhakijan sopiville kursseille. Järjestämme myös koulutuksia työnhaussa, CV:n teossa tai työpaikkahaastatteluun valmistautumisessa. Jyränkölän työllistämispalvelujen kautta on mahdollisuus suorittaa erilaisia lupakortteja esim. hygieniapassi.
Uuden työn etsimisen kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Aloittamalla ohjatun työnhaun asiat alkavat kirkastua ja löytyy ratkaisuja.

Pitkäaikaistyöttömien ja osatyökykyisten työllistäminen

Jouni Kantonen 044 797 2466

Nuorten työllistäminen

Mikko Kallio 044 797 2403

Maahanmuuttajien työllistäminen

Kirsi Salminen 050 514 6708

Työnantajien yhteydet

Jouni Kantonen 044 797 2466

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@jyrankola.fi

Jyränkölän setlementti on auttanut vaikeasti työllistyviä vuodesta 1998 lähtien. Kuluneen kahdenkymmenen vuoden aikana Jyränkölässä on ollut tuetussa työssä yhteensä yli 1100 henkilöä.

 

Avoimet työpaikat

Tukirinki-hankkeen henkilörekisteriseloste