Mediapaja

 

JYRÄNKÖLÄN MEDIAPAJA on nuorten valmentamiseen ja työllistämiseen erikoistunut luovan ja media-alan oppimisympäristö ja asiapalveluyksikkö, joka toimii Heinolan kansalaisopiston alaisuudessa. Mediapaja tarjoaa media-alasta, IT-tekniikasta ja ohjaamisesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille yksilöllistä valmennusta sekä aitoja monipuolisia työtehtäviä. Oppimisympäristönä Mediapaja huomioi erilaiset oppijat, oppimisen ongelmat ja haasteet. Olet tervetullut itsenäsi. Mediapaja pystyy mukautumaan monenlaisiin valmennuksellisiin ja tavoitteellisen oppimisen tarpeisiin. 

Mediapajalla pääset hyvässä työryhmässä tekemään kykyjesi mukaan mm. valokuvausta, grafiikkaa, mainosvideoita, striimausta ja editointia. Mahdollisuus toteuttaa omia produktioita. Onko sinulla idea - tule toteuttamaan se meille. Meillä on käytettävissä rautaa ja softaa !  

Meillä voit kehittää ja ylläpitää alaan liittyviä taitojasi ja voit suorittaa opintopisteitä ja osaamismerkkejä.  

Meille voit tulla mm. opiskelijana koulutussopimuksella, työkokeilulla, muu sopimus, TET, siviilipalvelut. Jos sopimusasiat ihmetyttää, kysy Mikko Kalliolta, p. 044 797 2403.  

Mediapajalla valmentautujat ovat aktiivinen osa mediapajan toimintaa. He suunnittelevat ja osallistuvat erilaisiin toteutuksiin, tapahtumiin ja produktioihin sekä tarvittaessa toimivat apuohjaajina kansalaisopiston toiminnassa. 

Mediapajan valmentajat:

Mikko Kallio, vastuuvalmentaja, mikko.kallio[ät]jyrankola.fi  

Hanna-Mari Peltonen, yksilövalmentaja, hanna-mari.peltonen[ät]jyrankola.fi 

Jorma Kettunen, mediavalmentaja, jorma.kettunen[ät]jyrankola.fi   

sekä vierailevat kouluttajat, ohjaajat ja luovan alan keikkalaiset. 

Asiakaspalveluyksikkönä MEDIAPAJA tarjoaa kuntalaisille monenlaista apua atk-ongelmissa koskien digipulmia, älylaitteita ja perinteisiä tietotekniikan päivityksiä sekä netin ja tietoturvan arjen ongelmissa. 

Asiakaspalvelu ja IT-tuki:

Petri Kaukanen, IT-ohjaaja & DigiHelppari, petri.kaukanen[ät]jyrankola.fi / 044 797 2436 (arkena klo 10-14)    

Huom. Maksuton DigiHelppari-tuokio yhteistyössä Tuttiksen kanssa torstaisin klo 13-14 ATK-luokassa 11.1.-25.4.2024 (kansalaisopiston aktiiviaikana)  

Mediapajan henkilörekisteriseloste

JYRÄNKÖLÄN MEDIAPAJA

Siltakatu 11, 18100 HEINOLA
(käynti sisäpihan puolelta)

044 797 2436

Palvelemme ti-pe klo 10-14

mediapaja.heinola [ät] gmail.com

Mediapaja Facebookissa