Korona

Tälle sivulle olemme koonneet koronavirusepidemian aiheuttamia muutoksia toiminnassamme. 

Päivitetty 19.1.

Tärkeä tiedote 31.12.2020

Asumispalveluissamme työskentelevällä hoitajalla on todettu koronatartunta. Kaikki kyseisessä yksikössä altistuneet asukkaat sekä työntekijät testataan ja asetetaan karanteeniin tartuntatautilääkärin ohjeen mukaisesti. Lisätietoa virallisesta tiedotteesta
Päivitys 11.1.2021: Hoitajalla todetusta koronatartunnasta ei ole seurannut jatkotartuntoja, ja kaikkien työntekijöiden sekä asukkaiden karanteenit on purettu.

Kämmen-elintarvikejakelu

- Kämmen-elintarvikejakelu jakaa ruokakasseja osoitteessa Maaherrankatu 1B torstaisin klo 8-10. Muistathan, että Kämmen-elintarvikejakelu on tarkoitettu viimesijaiseksi palveluksi vähävaraisille heinolalaisille. Olethan ensisijaisesti yhteydessä Kelaan ja/tai Heinolan sosiaalitoimeen taloudellisten pulmiesi kanssa. Lisätietoja ja yhteystiedot löytyvät Kämmen-tiedotteesta
- Koronan aikana Kämmenen jakaman ruoka-avun tarve on kasvanut. Mikäli haluat tehdä lahjoituksen, katso lisätietoja tästä linkistä
- Muita vastikkeetonta ruokajakelua Heinolassa tarjoavia tahoja löytyy tästä linkistä

Palvelutalot

- Päijät-Hämeessä pahentuneen koronatilanteen vuoksi olemme ottaneet tarkemmat ohjeistukset käyttöön palvelutaloissamme tapahtuvia vierailuja koskien. Tietoa toimintatavoista löytyy tästä PHHYKYN ohjeesta

Ravintolat

- Ravintolat Kesti ja Kymenkartano palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Ravintoloiden asiakaspaikkoja on rajattu ja hygieniatasoon kiinnitetään erityistä huomiota. Ethän tule ravintoloihimme, mikäli sinulla on koronaan viittaavia oireita. 
- Palvelemme asukkaitamme erikseen laadittujen toimintaohjeiden mukaan.

Kansalaisopisto

- Ilmoittautuminen kevään 2021 kursseille on käynnissä. Kausi alkaa koronavirustilanteen niin salliessa tiistaina 16.2.2021. Lasten ja nuorten kuvataidekoulu alkaa maanantaina 25.1. Suosittelemme ilmoittautumaan ensisijaisesti netissä tai puhelimitse (044 797 2400). Asiakaspalvelumme HeiMossa (Kaivokatu 14) palvelee ajalla 11. - 21.1. ma klo 14-18 ja ti-to klo 12-15. 25.1. alkaen asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 12-14. 

Meillä on turvallista harrastaa:

  • Ryhmäkokoja on pienennetty.
  • Pidetään yhdessä huolta turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.
  • Tilojemme siivousta on tehostettu.  
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. 

- Kotoutumiskoulutus ja hankkeet pyörivät sovelletusti lähi- ja etäopetuksena. 
- HeiMo-kahvila on avoinna ma-to klo 10-15. Kahvilan asiakaspaikkoja on vähennetty ja hygieaniatasoon kiinnitetään erityistä huomiota. 

Vapaaehtoistyö

- Kohtaamispaikat Tuttis ja Mustikkatupa ovat toistaiseksi suljettuina.  
- Vapaaehtoistyöntekijät toimivat työssään rajoitetusti, sillä asiakaskunta on pääasiassa riskiryhmää. 
- Etsivän vanhustyön työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse: 044 735 0021 (Katja) ja 044 797 2451 (Elisa). Lisätietoja tästä.
- Asiakkaiden, vapaaehtoistyöntekijöiden ja omaisten kysymyksiin vastataan arkisin klo 9-12 Tuttiksen numeroissa 044 797 2429 ja 044 797 2452. 

Kammen_kortti.jpg