Etusivulle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jyränkölän työllistämispalvelut

Työ voimaannuttaa. Lyhyestäkin työskentelystä kasvaa tunne, että osaan, olen hyväksytty ja opin uutta. 

Jyränkölän työllistämispalvelut tarjoaa tukea työllistymiseen. Palvelemme pitkäaikaistyöttömiä, osatyökykyisiä, maahanmuuttajia sekä nuoria. Rakennamme yhdessä työnhakijan kanssa sopivaa polkua työllistymiseen. Autamme myös työnantajia löytämään sopivia työntekijöitä.

Työllistymisen tueksi tarjoamme mahdollisuuden työkokeiluun, etsimme sekä palkkatuettuja että avoimia työpaikkoja yhteistyökumppaneiltamme sekä selvitämme opiskeluvaihtoehtoja.

Jos työllistymiseen tarvittavat taidot ovat ruosteessa, ohjaamme työnhakijan sopiville kursseille. Järjestämme myös koulutuksia työnhaussa, CV:n teossa tai työpaikkahaastatteluun valmistautumisessa. Jyränkölän työllistämispalvelujen kautta on mahdollisuus suorittaa erilaisia lupakortteja esim. hygieniapassi.

Uuden työn etsimisen kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Aloittamalla ohjatun työnhaun asiat alkavat kirkastua ja löytyy ratkaisuja.

Pitkäaikaistyöttömien työhönvalmennus:

Sari Virtanen 044 797 2453

Kirsti Pohjaväre 050 3248328

Nuorten työllistäminen:

Mikko Kallio 044 7972403

Maahanmuuttajien työllistäminen:

Anne Lindström 050 5146708

Työnantajien yhteydet:

Jouni Kantonen 044 7972466

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jyränkölän setlementti on auttanut vaikeasti työllistyviä vuodesta 1998 lähtien. Kuluneen kahdenkymmenen vuoden aikana Jyränkölässä on ollut tuetussa työssä yhteensä yli 1100 henkilöä.

Avoimet työpaikat

Ajankohtaista

RoHeVan henkilörekisteriseloste

Kesätöitä heinolalaisille nuorille

Kesätyöpassi

Kesätyöpassi on tarkoitettu 14-17 -vuotiaille nuorille. Passin ideana on tukea työnantajia heinolalaisten nuorten työllistämiseksi kesällä. Työnantaja saa 250 euron arvoisen tuen eli kesätyösetelin, kun nuorelle maksettava palkka on vähintään 500 euroa.

Nuori hankkii itse kesätyön, josta tehdään työsopimus. Työnantaja voi olla yritys, yhdistys tai kotitalous. Oman perheen lasta ei kuitenkaan voi työllistää, mutta muu sukulainen voi, vaikka pihatöihin tai lastenhoitoon. Tällöin myös kotitalouden on huolehdittava lakisääteisistä työnantajamaksuista. Työ tehdään 1.6 - 31.8. välillä. Työsuhteen kesto voi olla mikä tahansa, kunhan nuori saa palkkaa kesän aikana minimissään 500 euroa.

Kesätyöpassi-kampanjaa rahoittavat Heinolan kaupunki, Lions Clubit, Seurakunta, Työnantajayhdistys ja Heinolan Yrittäjät. Jyränkölän työllistämispalvelut hoitaa kesätyösetelien jakamisen ja koordinoi setelien maksatuksen.

Kesätyöpassin ohjeet

Heinolan kaupungin kesätyöpaikat

Heinolan kaupunki tarjoaa kesäisin yli 100 kesätyöpaikkaa 15 vuotta täyttäneille koululaisille ja opiskelijoille. Kesätyöntekijät avustavat esimerkiksi vanhusten tai lasten hoidossa, toimivat leireillä tai kesäteatterilla erilaisissa tehtävissä, puistojen- ja viherrakennusalueiden työntekijänä tai ravitsemis- ja siivouspalvelutehtävissä. Kesätyön pituus on enintään neljä viikkoa. 

Kesätyöpaikat Heinola

Kesätyöpassikampanja

Kesätyöpassikampanja 2019 on startannut!

Kesätyöpassikampanjaa rahoittavat Heinolan kaupunki, Heinolan Lions Clubit (5 kpl), Heinolan Seurakunta, Heinolan Työnantajayhdistys ja Heinolan Yrittäjät. Käytännön toimet hoituvat Jyränkölän Setlementin RoHeVa-projektin ja Lions Club Heinola Jyrängön tilitoimiston kautta. Kesätyöpassia voivat hyödyntää heinolalaiset yritykset, yhdistykset ja kotitaloudet joilla ei ole maksamattomia verojäämiä. Passilla työnantaja voi työllistää 14 – 17 -vuotiaan heinolalaisen nuoren, joka ei ole päässyt Heinolan kaupungin tai Heinolan seurakunnan kesätyöpaikkoihin.


Heinolan kesätyöpassi Facebookissa!

Kesätyöpassikampanjan materiaalit, tutustu ja tulosta:

Kesätyöpassi info

Työsopimuslomakkeet (tulosta kaksin kappalein)
 

Lisää tietoa ja vinkkejä:

Nuori työntekijä ja työsuojelu
Perehdyttäminen
Kotitalous työnantajana

Kesätyöpassin henkilörekisteriseloste

Yhteistyössä:


   


Heinolan Työnantajayhdistys