AVOIMET TYÖPAIKAT

 


HANKEKOORDINAATTORI

Etsimme nyt opistotiimiimme innovatiivista ja yhteistyökykyistä hanketyön osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen toteuttamaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittamaa TYÖTAITO -hanketta. Kolmivuotisessa hankkeessa kehitetään maahanmuuttajien (mm. oleskeluluvan saaneiden pakolaisten) työllistymistä edistäviä toimintamalleja ja vahvistetaan heidän työelämävalmiuksiaan. Toiminnan myötä vaikutetaan konkreettisesti työnantajien asenteisiin ja kehitetään uudenlaisia yhteistyökäytänteitä eri toimijoiden välille. 
Hankekoordinaattorin työtehtäviin kuuluu mm. verkostoituminen potentiaalisten työnantajien kanssa, hankkeen hallinnointi sekä maahanmuuttajien yksilö- ja ryhmäohjaukset.
 
Edellytämme:
- Kokemusta hankkeiden raportoinnista ja hallinnoinnista
- Sujuvia verkostoitumis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- Joustavuutta
- Itsenäistä työskentelyotetta
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
 
Eduksi katsomme:
- Aiemman kokemuksen maahanmuuttajien kanssa työskentelystä ja/tai työllistämisestä
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa 2018 sosiaali- ja terveysministeriön vahvistettua hankkeen rahoituksen. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja neljän kuukauden koeaikaa.  
 
Hakemukset ansioluetteloineen 19.1.2018 mennessä: sirkka.suomi(at)jyrankola.fi. 
 
Tiedustelut 4.1.2018 alkaen:
Rehtori Sirkka Suomi, puh. 050 3067 985 tai s-posti sirkka.suomi(at)jyrankola.fi.
 


HOITAJIEN JA KUNTOUTUSOHJAAJIEN KEIKKA- JA KESÄLOMASIJAISIA
Haemme jatkuvasti uusia keikkatyöntekijöitä hoiva- ja tukipalveluihin. Lisäksi kesälomasijaisten rekrytointi alkaa monesti jo vuoden alussa.
Hoitajat ja kuntoutusohjaajat tekevät kolmivuorotyötä. Edellytämme hakijoilta terveydenhoito- tai sosiaalialan peruskoulutusta. Arvostamme työntekijöissämme halua monipuoliseen ja haastavaan tiimityöhön. Odotamme vastuullista ja itsenäistä työotetta. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan.
Sijaisiksi voivat hakea myös 18 vuotta täyttäneet hoitoalan opiskelijat. Alan opiskelijoilla tulee olla suoritettuna lääkehoito-osio, jotta lääkkeiden annosteleminen onnistuu.
Ilmoita kiinnostuksestasi Hoiva ja asuminen -sivun alaosan yhteydenottolomakkeella tai ota yhteyttä johonkuhun seuraavista henkilöistä:
Marja Deppner (Konsuli ja Kunniakonsuli) 044 797 2412
Kirsi Kaukonen (Konsulinna) 044 797 2414
Terttu Parviainen (Siltakoti) 044 797 2413
Minna Anttila (Jyränköläkoti) 050 590 7086

HARJOITTELU- JA TYÖSSÄOPPIMISPAIKAT

Jyränkölässä olevia avoimia työkokeilu- ja työssäoppimispaikkoja voi kysyä suoraan RoHeVa – projektista:
Kirsti Pohjaväre 050 324 8328
Sari Virtanen 044 797 2453