Etusivulle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jyränkölän työllistämispalveluja toteuttavat eri hankkeet kohderyhmästä ja toimintatavasta riippuen. Yhteistyö Jyränkölän eri osastojen ja ulkopuolisten toimijoiden kanssa on tiivistä.

RoHeVa -projekti

Rohkeasti - Helposti - Vahvasti

"Kun tavoitteenasi on kouluttautuminen tai työ".

Työkokeilun ja palkkatuetun työn avulla pääset tutustumaan Jyränkölässä ja yhteistyökumppaneillemme monien eri ammattialojen töihin. Työjaksojen aikana sinulla on myös mahdollisuus pienimuotoiseen koulutukseen.

Kesätyöpassikampanja starttaa 6.2.2018

Kesätyöpassikampanja 2018 starttaa Heinolan Duunitreffeillä WPK-talolla 6.2.2018. Lisää infoa ja työsopimuspohjat yms. löytyvät Duunitreffien jälkeen Kesätyöpassi -linkin alta.

Lisätietoja:
Vs. projektipäällikkö Kirsti Pohjaväre, 050 324 8328, kirsti.pohjavare [at] jyrankola.fi
Projektiohjaaja Sari Virtanen, 044 797 2453, sari.virtanen [at] jyrankola.fi
UudenTyönEtsijä Jouni Kantonen, 044 797 2466, jouni.kantonen [at] jyrankola.fi

RoHeVa -projekti
Toteuttaja: Jyränkölän Setlementti ry
Rahoittajat: TE-palvelutHeinolan kaupunki ja Jyränkölän Setlementti

      


Nuorten työpajatoiminta - Mediapaja


Nuorten työpajatoiminta 2015-2016 on Uudenmaan ELY-keskuksen myöntämä ja Opetus – ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke. Hanketta hallinnoi ja koordinoi Jyränkölän Setlementti / Heinolan kansalaisopisto ja toteuttaa Jyränkölän Mediapaja.

Hankkeen turvin Mediapaja valmentaa luovista aloista ja/tai tietotekniikasta kiinnostuneita nuoria työttömiä työelämää varten. Valmennus tarkoittaa nuoren yksilöllistä ohjaamista ja tukemista tärkeänä osana työryhmää. Toiminnan ytimessä ovat aidot työtehtävät ja vastuuttaminen sekä yksilöllisen jatkopolun rakentaminen ja mallintaminen.

Tarkempi kuvaus Jyränkölän Mediapajasta

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Mikko Kallio, 044 797 2403, mikko.kallio [at] jyrankola.fi